Mimmie tänker till!

Hum, sitter och kollar lite reklamfilmer på Youtube, skitkul om man har tråkigt.. Och jag kom och tänka på 118 188 reklamen, ni vet han som sjunger och dansar.. Min första tanke är såklart vad det är som gått snett i den reklamen, visst att den är lite kul. Men seriöst.. Gränser finns och den går vid att åla på golvet som han gör i fortsättningen av reklamen! Kunde tyvärr inte hitta just det klippet men den går på TV'n just nu så!


Egypten...

Gissa vem som drar till Egypten i November/December och lever loppan några veckor?
Jo jag =)

Myser framför filmer!

Sitter och glor på film och dricker cola, vädret är riktigt grått så jag tänker inte göra något alls idag faktiskt så.. Om inte Nathalié vill träffas senare dvs..

Vaken once again!

Nu är jag vaken, uppdatering kommer snart!

Sova snart!

Ska snart lägga mig för kvällen, sovit lite dåligt ändå känns det som. Har varit seg hela dagen så jag hoppas jag vaknar utvildad och riktigt glad imorgon!
Imorgon ska jag prata med telenor om min mobil jag fått som verkligen suger. Ska säga att jag vill ha en ny, denna är värdelös. Fattar inte att jag kunde få en mobil som är så pass mycket sämre.

Irriterande! Aja, får se hur det blir med det imorgon! Tills dess får ni ha det bra vänner..
Puss <3

00:26

Usch, ligger här! Jättepigg och inget att göra. Nathalié kom hem idag och jag hann prata med henne innan hon gick och la sig! Wiiie, har saknat henne massor!

Vad ska man göra nudå?

Sängliggandes!

Ligger i sängen och kollar filmen på femman, mår lite bättre faktiskt men känner mig fortfarande sjuk..

Det blir som det blir!

Är nästan bestämt att det blir Göteborg nästa helg, riktigt jävla skönt! Längtar utav bara den och hoppas det funkar.. Torsdag-Söndag blir det då antar jag! Har längtat sen jag kom hem och jag bara saknar allt mer och mer! Jag hoppas jag får jobb osv där, jag är verkligen less på allt här uppe.. Allt blir bara jobbigt och kaos, varför kan inte allt få vara normalt i en vecka? Varför ska allt jämt vara kaos?!

Upp och hoppa!

Har vaknat nu känner jag, sitter här med cola som vanligt.. Beroende!? Mjo kanske lite, men har man bra ämnesomsättning så har man! Idag kommer Nathalié hem! Lycka på det, har saknat att ha någon att prata med och så. Hon är min favorit så, det kommer bli nice!

Helgen har varit lite sådär, tror jag är sjuk ifrån Fredagens bravader som fortfarande inte är lämpliga för bloggen då mina vänner faktiskt läser detta och haha! Det va inte helt okej..

Ni får ha det så bra så uppdaterar jag senare när jag kommit på fötterna, puss!

Kommer snart igen..

Ska ut och prata i telefon lite, ni får mer uppdatering senare! Jag lovar.. Men nu ska jag prata telefon och äta gurka med dipp!

Hemma igen...

Har varit hemma ett litet tag nu, härligt att vara borta ett tag! Haft en riktigt slappar/mysdag idag!
I love it...

Ska man dra ut?

Kan inte bestämma mig.. Jobbigt! Ska åka iväg ett tag nu, vi hörs senare om jag kommer hem.. Ska åka och köpa lite saker sen möta upp en "vän" ;)!

Seg dag..

Shit, klockan är 20.00.. Herregud, och jag gick precis upp från sängen? Bortsett från när jag gick och köpte cola och va på toa är detta första gången jag rör mig från rummet, men nu har jag flyttat laptopen till köket och ska söka lite jobb osv. Känns lite mer stabilt att göra det i köket än att ligga i sängen.

Hata reklamer..

Speciellt den för Wasa bröd. Livet blir inte alls bättre om man äter en bra frukost, dom ljuger! Jag åt fukost förrut och det va precis lika segt att gå i skolan ändå..

Falsk marknadsföring, det gillar vi inte. Inte alls!

En bild säger mer än tusen ord..

Jag har ingen kommentar till detta.

Förutom att, HAHAHA KOLLA FLINET!!


Vaknat till..

Nu har jag äntligen vaknat, har fått i mig lite choklad, cola och chips så nu fungerar jag normalt igen! Riktigt skönt, annars då? Jo igår va minst sagt intressant kan man säga.. Kanske eventuellt lägger upp lite bilder men jag vettefan om de tär något för bloggen, haha! Inte helt okej kan jag säga er, ramlade innanför dörren strax efter halv sex imorse och somnade lika snabbt som jag kunde ta av mig skorna, eller! Jag bloggade ju först såklart...

Just nu sitter jag och försöker planera en liten tripp till Göteborg nästa helg, men vi får se hur det går med det! Skulle vara sjukt kul att dra dit igen, och åka till Falkenberg igen och träffa Hiamo! Lille skitungen, saknar faktiskt henne litegrann. Hon är alltid så söt, och liten!

Ge.. mig.. mat

Orkar inte detta, ska köpa cola och chips.. Vi hörs

Gonatt

Nu ska jag sova, lär va dåligt med uppdateringar imorgorn. Känner att de tär ett mirakel attjag kunde sttarta datan ens.

FAKKA UR?

0-4a4e3420721633ff549d56a36420bdc7.png

Kolla varifrån!

FAKKA UR?


Snart dags, att börja!

Ska snart hoppa in i duschen, börjar bli dags att göra sig klar som smått.. Ska ju inte möta Evve förän sent, men orka stressa senare.. Eller?!

Bättre humör nu!

Nu är jag gladare än i förra inlägget, ikväll kommer bli toppen!
Ingen kommer kunna förstöra min kväll, inte ens du!

Herregud..

Ex som inte kan släppa taget.. Finns det något värre? Nej skulle inte tro det va.. Efter allt du gjort mot mig Jocke, efter allt du gjort för att såra mig. Får jag fan kräkreflexer bara att tänka på att du har mage till att ens lägga till mig på MSN igen.

Efter all skit du gjort, alla gånger du ljugit, alla gånger du varit otrogen, tror du jag vill ha med dig att göra? Nej gubben, jag tycker synd om dig. Du leker för farliga lekar och det kommer sluta med att du står kvar, ensam.. Och då kommer INGEN bry sig... Inte ens lilla bruden du har nu.

Håll dig borta från mitt liv, det är så jävla mycket bättre utan dig.

Thank yooou.

Godmorgon kompisar!

Nu ska jag informera er, min vänner, om att jag har sovit som ett litet barn.. Har vaknat en gång av att min katt bet mig i örat, men annars har det varit en bra natt! Jag somnade väl ganska snabbt efter sista inlägget igår. Men jag ska äta lite nu och söka lite flera jobb! Känner mig riktigt sugen på att börja jobba så snabbt som möjligt!

Känner det komma krypande..

Migrän, igen.. Neeej, inte natten till Fredagen! Jävla skit, ska slänga i mig några av tabletterna jag lyckades få med mig hem från Spanien och hoppas att dom hjälper. Det är ungefär samma som alvedon/ipren bara att dom är jävligt mycket starkare, haha! Ajja, ha det bra och sov gott mina vänner och plommontjuvar så hörs vi imorgon.

Sen vill jag tillägga, eftersom dom flesta som läser min blogg känner mig, och bor typ near by.. SLUTA SNO MINA PLOMMON FÖRHELVETE, FÅR NI INGEN MAT HEMMA ELLER!?

Jag gillar plommon =( Sluta sno från mitt träd..

Nu är det snart klart...

Paradise Hotel är snart slut, vad ska jag nu se om nätterna? Vad ska jag göra när jag ligger sömnlös!?

Okej, seriöst nu!?

Inlägget redigerat.

Jag ska inte fråga mer. Fine...

Därför jag säger "va?" hela tiden må tro!?

Man hör inte lika bra när man är proppmätt..

Nu vet ni sanningen iallafall!

23% av alla fel som uppstår på kopieringsapparater uppstår av att folk sitter på dem när de kopierar bilder på sin egen rumpa..

Nu kan man ju undra hur det går till!?

Runt 100 människor kvävs årligen av kulspetspennor..

Elefanter är det enda djur som inte kan hoppa..

Kalkoner kan drunkna genom att de står och stirrar upp i himlen med öppen mun då det regnar..


Spmmaren Malin!

Jag ska spamma min blogg med onödig fakta för er kära vänner, och det är min blogg så jag får skriva vad jag vill, när jag vill och hur jag vill! Så det så!

Home again!

Kom nyss hem igen, fan va härligt det var att bara sitta vid vattnet och chilla med bästa!!
Imorgon vet jag inte vad som händer, Evve snackade om att fakka ur totalt och somna i en buske, låter sweet, men vi får se!
Hahaha skämt åsido! Imorgon vet jag inte vad som händer, men ska kanske träffa evelajna!


Nu sitter vi i gamla stan! mysigt

0-6d9c370b3f796e9867ad0f06055b5341.png

Kolla varifrån!

Nu sitter vi i gamla stan! mysigt som fan och Evve är osocial..


fikar med Evve, mysigt!

1341d8b954e8da898cbe034357593723.png

Kolla varifrån!

fikar med Evve, mysigt!


Mot stan!

Har sminkat mig, plattat håret först sen lockade jag till det lite.. Whatever, ska in till stan och leka med Evve! Jag vet inte vad vi ska göra men det löser sig nog! Finns på mobilen om det är något, ciao!

Platta håret! Wiieii!

Ska sätta igång och platta håret och sminka mig nu, vet inte riktigt vad man ska hitta på! Men något dyker alltid upp, hoppas jag!

Sometimes love comes around!


Seriöst nu får folk ge sig..

Satt och kollade aftonbladet och det va någon film att Michael Jackson inte alls är död utan att det är fake! Visst att det kanske känns skumt, men seriöst.. Om han fakar sin död så finns det väl iallafall en anledning till det? Jag tror på riktigt att han är död faktiskt. Det är tråkigt, men jag älskade honom inte när han levde och tänker inte börja låtsas bry mig nu som alla andra gjort.

Han är en legend i mina ögon, inget mer... Det är jättesorligt, men jag står iallafall för att jag inte tyckte om honom.
Men som jag sa, han var och kommer alltid vara en grym artist och en riktig legend.


Ni som tror att han lever, tror ni han bor på en fin tropisk ö någonstans med Elvis, Tupac och alla andra kändisar som dött? =)

Nathalie mmsade nyss denna bild..


Jag är inte ett dugg svartsjuk, nej nej! Egypten och typ 40 grader! Hejja Sverige.. Vem vill med på en sista minuten!?
Eller någon som vill åka med på kryssning kanske?

 


Torsdag va det ja!

Nu är jag up and going som man brukar säga, sitter och tänker på om jag ska dra till Falkenberg och så i helgen eller ej.. Funderar på att dra nästa istället.. Vi får se..

Sitter och läser lite på aftonbladet, haha! Man får väl säga grattis till Kissie som äntligen blivit större än Blondinbella!
Så grattis, du har ljugit dig upp till toppen och snackat skit om din familj to get there!

BRA JOBBAT, WOHO!

Vad tycker vi om det då Evve!?

Fattar inte grejen..

Mammar ringde och väckte mig, what the fuck. För att kolla hur lång tid det är från fruängen till stan. Kull att jag somnade halv sex imorse och blir väckt klockan tio. Självdöööör på det. Nu ska jag somna om, och vakna runt ett igen! Enligt planerna, men vet att mamma snart kommer ringa och vilja ha hjälp med något. För alla vill något när man är trött..

Jag pallar inte.

Godnatt



Nu ska jag och lilla tjockisen snart sova! Godnatt och sov gott!

Spanien :'(



Jag längtar tillbaka, bästa månaden jag haft detta år! Inget kärlekstjaffs, inget skit! Det va bara jag och folk som jag lärde känna och började tycka om. Jag saknar dom.. Jag saknar att vara problemfri!

För dig, för dig, för dig!



Me likes you alot! Oki!?
Evve gjorde min sommar bezt!

EVVE!?

Jag har uppdaterat längre ner om vad som händer i Paradise Hotel åt dig! Läs!!!!!!!!!!!!!!

Nathalie........................

Kom hem, Rindö suger utan dig!

Meow!

Min blogg handlar typ bara om Paradise Hotel.. Shit..

Farväl min vän!

Nicoline åkte igen, tyvärr! Andra gången vi får säga farväl till henne!
Farväl!

Jag tror jag vet..

Jag vet nog vem Karina väljer!

NEJ!

Vad gör Diana!? Nicoline är ju grym!

Paradiset!

Nu börjar Paradise Hotel, uppdatering kommer under programmet! Haha..

Vad är det för fel?

Med att ens föräldrar betalar saker åt en? Jag menar, jag har precis tagit studenten och har inget jobb. Men söker väldigt många jobb faktiskt om jag ska vara ärlig. Det jag syftar på att en "kompis" och jag började bråka och han använde som argument att jag får det jag vill. I mina ögon är det ren svartsjuka för att han inte kan få det han vill då han inte heller har jobb eller liknande. Jag ser seriöst inget problem med att jag får pengar av mina föräldrar att åka och fika ibland, eller att dom hjälper mig med min mobilräkning.

Visst jag kan skaffa kontantkort som han sa, men jag har betalat mina 12månader hittills själv, jag betalade mobilen själv och då ser jag inget fel med att jag får hjälp fyra månader av 24 (som bindningstiden är på). Men det är tråkigt tycker jag, att man ska bli stämplad som bortskämd och så vidare. Som han sa det tror vi alla som har det lite "bättre ställt" att vi har världens makt och blabla! Det tycker jag inte? Bara för att min pappa betalar min mobilräkning i fyra månader tror jag mig inte vara bäst.

Däremot är jag väldigt less på folk som håller på, bara för att du inte har råd med något annat än comviq kompis 75kr i månaden betyder det inte har du har rätt att skriva skit till andra som faktiskt har råd själva eller har föräldrar som har råd. Skaffa dig ett jobb om det är så synd om dig!

MIHIHI!


Jag har haft en hund, en Golden retriver som hette Wille, han bor nu hos några kompisar till familjen!

Jag har en katt, som heter Zimba!

Jag älskar gelenaglar! Så himla fint :')

Jag ser helt knäpp ut när jag är småberusad!

Jag fick två peaktröjor i julklapp förra året, en av min bror och en av mig själv.
(Ja jag köper julklappar till mig själv)
.

Jag har varit blond och fråga mig inte vad jag gör på bilden för det vet jag inte ens!

Jag hatar att flyga!
Påväg hem från Spanien, paniiik!

Ledsen för skumt inlägg nedan..!

Men va tvungen att skriva av mig, och det är precis vad min blogg är till för så! Skriva ner sina känslor är det bästa som finns enligt mig.. Det är liksom ett sätt att hantera dom! Jag är riktigt glad nu och allt är på topp igen från min lilla svacka från när jag såg alla bilder från oss! Man ska akta sig för USB minnen!

Raderar dig..



Sitter och kollar igenom lite bilder från början av sommaren och den året som gått, och raderar alla bilder på oss. Denna kille, aouch säger jag. När han kom till mig första gången vi stämt träff föll jag så jääävla hårt, va som att hopppa från DN huset typ. Fast istället för brutna ben, skrapsår och vanliga skiten man får när man ramlar fick jag mitt hjärta krossat. Inte nog med det, jag fick det krossat av en kille jag verkligen litade på, som jag älskade med hela mitt hjärta.

Han sa detsamma till mig, men det va bara en lögn, en fasad.. Jag va liksom det som va superbra, just då! Men det jag inte förstår är sättet vi tog slut på. Efter ett år tillsammans förtjänar man faktiskt ett riktigt avslut, inte att han ber sin nya 15åriga flickvän säga det. Det va det som sved, att veta att du varit med henne medans du va med mig.

Sen får vi kontakt igen, vi börjar träffas.. Sen från ingenstan är du tillsammans med henne igen.
Och samma visa bara häromdagen. Vet du vad? Jag älskade dig av hela mitt hjärta, jag ville vara med dig föralltid. Jag trodde du va den där "the one" som alla snackar om. Men det va du inte, du va rejält slöseri med tid. Och jag ångrar att jag kallade dig pojkvän, jag ångrar att jag tyckte att du va bäst i världen och jag ångrar till tusenmiljarderstjärnstopp att jag faktiskt älskade dig på riktigt. För tillskillnad från dig, va mina känslor äkta. Det va aldrig något skämt för mig, aldrig något jag gjorde för att jag ville driva med någon. Allt jag sagt har jag menat, till tusen!

Jag skäms över att jag va tillsammans med dig, du är ingeting.. Du är inte ens man nog att stå för dina misstag och jag tycker synd om dig. Du förlorar sakta men säkert allt och alla bara för att du ska manipulera folk och leka med folks känslor... Det är därför du hatar den där låten, för allt du älskar eller bryr dig om, försvinner sakta men säkert, and you know it!

Anyhow! Sorry för ett tråkigt inlägg men ibland behöver vissa personer en ögonöppnare!
Jag ska fortsätta radera alla bilder jag har kvar nu, hörs om ett tag!

You don't know what you got till you're missing it alot...

Edit: Du sa till mig att du ville ha MIG föralltid, sen henne föralltid.
Föralltid är livet ut, inte tills du behöver bekräftelse!


Härliga sommar!

Sitter och kollar bilder på när Evve var ensam hemma, haha! Evves balkong! Två ord som räcker gott och väl! HAHAH!

Bebis!



Saknar lille voffen! Vill va vakt igen, va så mysigt igår! Malins lille ängelsnuttegulltuss!


Nytt SMS Från: Mentor Tina

"Vi ses i skolan imorgon kl: 9.00 medtag badkläder och handduk. Mvh Tina."

Wtf, nej varför? :(

Lägenhet, motorcykel och regn!

Jadu, rubriken säger väl allt, åkte MC till Solna för att kolla lägenhet! Den va fin, men inte tillräckligt, blev ett nej där tyvärr! Men livet går vidare, nu ska jag göra lite att äta hade jag tänkt! Hörs senare, ciao!

Awww, love is in the air!

Nick <3 Diana!!!

Yes, ut med Levi!

Levi åkte ut, nu gillar jag Paradise Hotel igen!

Paradise Hotel!

Snart börjar det, jag älskar programmet. Är helt hopplöst förälskad, synd att Gleager åkte ut bara! Jag visste att han inte skulle vinna, men jag gillade honom ändå! Grät nästan faktiskt, eller okej jag gjorde det. Men jag är världens tönt!

By the way, jag ÄLSKAR att vara singel!!

Glass, cola och livet leker!

Ligger här i sängen med laptopen, igen! Som varje kväll... Idag har jag faktiskt varit ute med Tyson massa och promenerat, busat i skogan och brottats på fotbollsplanen! Tråkigt nog så vinner ju lillskiten alltid men vafan, han är söt anyway!

Annars så har Sofie haft Emma med vän här och klippt och slingat dom! Och jag satt brevid, vid datan, och drack cola.. Kul liv.. Not!?

Orka med dessa bloggkrig!

Jag läser väldigt många bloggar, jag läser även väldigt många bloggar bara för att få skratta en del, för att dom är skämt rent utsagt! Men seriöst, ibland undrar man ju?

Visst jag har en blogg, men jag är lika lycklig med mina 10-20 som dom som har flera tusen, jag förstår att det kan vara skönt att få in några tusen per månad genom bloggen, men man tycker ju att dom borde ha lite stolthet och självkänsla..
Sen känner jag dom inte på riktigt heller för den delen, och den enda av dom alla jag någonsin pratat med överhuvudtaget är Paulina (paow) och det va på MSN, men hon va riktigt trevlig så, man undrar ju!

Godmorgon!

Sitter och äter lite frukost, idag är det att passa lille Tyson som gäller! Så ska ta och sätta igång och bli klar och sedan gå ut med lillskiten! Men först äta och prata klart med min BFF på MSN! Haha, vi kom fram till det nyss att vi är BFF's så!

Nejdu! Nu ska jag äta, sen är det fixa sig lite, och sen uut!

Patetisk brud, sorlig kille?

Finns en tjej jag tycker så synd om, hon är tillsammans med en kille som ljuger utav bara den för henne.. Riktigt patetisk kille, han ligger med andra och sen förnekar han det. Frågan är vem det är mest synd om, han som är patetisk eller hon som är dum och förlåter något sånt!?

Speciellt när hon sa själv till killens ex (som han också va otrogen mot) att ingen förtjänar att bli behandlad så och att han ljuger osv. Ändå så tar hon det?

Blir irriterad, han va otrogen. Han låg med en annan, skaffa lite stolthet förhelvete.

My bad!

Förlåt att jag inte uppdaterat, men är ju bara mina närmsta vänner som läser ändå så! Jag måste inte uppdatera, woho! Har inte gjort så mycket heller för den delen, mest suttit vid datan och varit ute och promenterat lite..

Varför..!?

Är du inte här?

Blir ingen skola..

Åker dit på Tisdag istället, ska passa Tyson-gubben imorgon!

Dålig uppdatering, jag är värdelös!

Har varit hos en kompis i Åkersberga, hade tänk att sova där men blev ändrade planer.. Jag ville hem för det kändes skumt att vara där. Tänker inte gå in på varför osv men så är det. Men jag älskar personen ifråga så det va inget sånt! Heh, imorgon ska jag eventuellt till skolan och sen passa brors voffe!

Nyvaken!?

Har nyligen vaknat, usch.. Varför sova så länge? Aja, får ta tag i det någon dag, känns ju inte så nödvändigt när jag ändå inte går i skolan. Har inget att göra hemma om jag går upp åtta ändå. Ska fortsätta dricka min oboy och mysa i sängen nu!

Btw, till Nathalie: ORKA VARA  EGYPTEN, KOM HEM =(

Lycklig..

Jag bryr mig inte längre, jag kunde se ditt namn, prata med dig.. Utan att bli ledsen utan att tänka på allt! Fan va skönt, jag är äntligen helt över allt! Inget mer, aldrig mer någonsin! Känns som att en sten tagits bort från mitt bröst och jag behöver inte oroa mig för att bryta ihop om vi springer in i varandra =)

Älskar verkligen, ge mig!?


Jag vill ha dessa skor, seriöst.. Jag är kär, förälskar helt förlorad... Om dessa skor inte är kärlek vet jag inte vad det är! För jag älskar dom iallafall! Lamborghini...

Ren kärlek!?



Vill verkligen ha, jag ska lätt besöka salongen i Åkserberga och fixa mina naglar! Kolla in deras hemsida och kolla bilderna, sjukt snygga, coola och grymt häftiga naglar!

This is real, this is me...



This is real, this is me
I'm exactly where I'm supposed to be, now
Gonna let the light, shine on me
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me...


Sjunga i duschen!

Hahha, kom nyss ut ur duschen och kom på mig själv med en ganska kul sak. När jag va i Falkenberg förra helgen kunde jag inte sluta skratta åt Hiam som stog i duschen och sjöng, och när hon kom ut trodde jag att jag skulle dö av garv. Jag tyckte det va så himla kul. Men nu när jag precis kom ut ur duschen själv kom jag på att jag precis stog och sjöng i typ femton minuter på samma låt?! Vad är grejen, smittar det eller har jag alltid gjort det utan att tänka på det!?

Anyway, jag försöker övertala deppiga Evve att komma hit så jag kan försöka muntra upp gullungen lite, men vill hon inte så vill hon inte! Jag får väl sitta här med Sofie och lana.. Vi sitter faktiskt vid köksbordet med våra laptops och våra mobila bredband. Shit vilka nerds vi är!

Internetshopping!

I love it!

Favoritlåt.. <3


Och sen orginalverisonen på låten, eller där refrängen kommer ifrån... Någon som känner igen den? Från OC när Marissa tvingas skjuta Trey!
TEARMOMENT!!!!


Musik är kärlek!

Musik kan alltid få en på bra humör! Jag älskar att bara sitta och lyssna på musik.. Ska lägga upp lite bra låtar till er under dagen hade jag tänkt!

Kommer nog bli en dålig dag..

Dåligt väder, vaknat på fel sida osv, känns som att jag ska gräva ner mitt huvud bland kuddarna igen och sova bort hela dagen. Är en såndär jobbig dag som man helst bara vill ska försvinna eller gå superfort så man slipper. En sån dag då tankarna bara snurrar runt vad som kunde varit annorlunda och allt sånt man inte kan rå för. Där tankarna kretsar runt allt du förlorat och vad som ledde till att det hände.

Jag vet att jag inte gjort något fel, utan att det va du som gjorde att allt kaosade isär! Men ändå tänker jag som jag gör, det kanske är sjukt och verkligen helt galet. Men kan inte hjälpa det. Vill inte träffa någon ny heller, du förstörde mig totalt. Tänk om alla är som du? Usch säger jag bara!

Jag ska nog ut ikväll, det är bara då jag kan glömma allt annat, bara vara i nuet och ha det underbart med mina vänner, utan att tankarna på hur du kunde göra såhär mot mig kommer fram.

Sova, igen!

Har sovit hela den här dagen känns det som, har halvsovit mig igenom Twilight nu, skäms på mig som kan halvsova under den filmen! Fy, men nu ska jag börja göra mig klar för min egna säng och om jag inte minns fel borde min katt ligga där för att gosa med mig! Vi får höras imorgon, sov gott!

Twilight, Eclipse!

Sitter här och har precis ätit mackor med o'boy, sen kommer storebror ner och frågar om vi ska äta! Självklart säger man ja, hasselbackspotatis med rostbiff till Robin och kyckling till mig! Jag gillar kyckling mer av någon anledning! Hum, anyway! Vi ska äta, kolla på Twilight och drömma om dom två kommande filmerna! Jag kan knappt vänta till Eclipse kommer, och jag tror det kommer bli jobbigt till New Moon, tänk er då Eclipse.. Juni... 2010! Hjälp mig!?


Yeah!

Har nyss vaknat, tog en liten tupplur för att försöka bli av med min huvudvärk som stalkat mig ett tag nu, lyckades det? Nej, men jag blev tröttare av det. Usch och fy! Blir nog att ligga hemma ikväll..

I can cut you into pieces



I don't know if I can yell any louder
How many time I've kicked you outta here?
Or said something insulting?
I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you into pieces



Jag ogillar verkligen..

Karina från Paradise Hotel Danmark! Varför kom hon tillbaka för? Blev lite lätt irriterad igår när hon kom från ingenstans, nog för att jag vet att hon inte kommer vinna, men det irriterar mig för hon är inte okej! Bort med Karina tycker jag, hon är ändå kass!

'
Bleeeeeeeeeeeeeeeh!



Laga mat istället!

Bestämde mig för att göra lite god mat till mig själv! Blir hasselbacks potatis med kycklingfile! Mums, kanske ett glas vin till? Är ju trots allt Fredag och mina flaskor suktar mig från kylen! Grrr..

Hatar sol!?

Hade precis bytt om till bikini och skulle ner till klipporna och sola! Tror ni inte solen går i moln?

Jo självklart!

Detta visste ni inte!

Att jag faktiskt älskade A Teens utav bara den förrut, och Halfway around the world är fortfarande min favoritlåt och har en speciellt betydelse med. Mitt ex och jag tog det ju slut mellan när jag pluggade i Spanien då han började tveka på mina känslor och lyssnade på rykten! Men vet ni, jag är glad att han gjorde det! Jag älskade honom mer än något annat och han kunde inte lita på det. Sådana killar är inget att ha, det är som falska vänner! Man klarar sig lika bra utan dom, så tack vare att han tvekade på mig har jag haft den bästa sommaren i mitt liv! Sjukt roliga kvällar, mysiga nätter och underbara människor!

Det enda jag ångrar är att jag lät honom ta ett år av mitt liv! Men jag har lärt mig min läxa och det kommer inte hända igen! Ingen som honom kommer få mig igen, jag vill ha en kille som litar på en oavsett om jag är i ett helt annat land!


Alla älskar Britney!


I dont wanna dream about
All the things that never were
Maybe I can live without
When Im out from under
I dont wanna feel the pain
What good would it do me now
I'll get it all figured out
When Im out from under

Eh ja, visst va det så?!

Har nyss suttit och försökt fixa till bloggen lite, för att den inte ska se ut helt som skit. Men blev inte bra ändå så snacka om waste med tid. Men lite finare färger blev det iallafall! Får väl flörta snällt med Evve sen så hon gör att man kan kolla på den utan att dö. Idag är det Fredag, vad händer? Inget kan jag säga er, jag är hur sugen som helst på att göra något, men jag har sådan otrolig huvudvärk att jag bara vill avlida!



Jag saknar Barcelona <3

Matematik A!

Så fort jag ser ordet Matematik får jag ångest, jag orkar inte och jag längtar tills jag slipper det! Jag önskar att jag hade skött mig när jag gick kursen så hade jag sluppit den nu. Men icke, jag ska dras med Matematiken igen! Usch, ta bort den!
Sen när man logga in för att kolla sin mail och får se detta blir det inte bättre!



Jag vill inte!!! Jag hatar matematik och önskar jag hade sluppit! Argh, tur att det bara är ett kursprov som ska göras så jag slipper vara på lektioner och göra allt från början! Har ju trots allt läst det mesta men missat proven bara!

Sådär ja!

Hejsan, nu har jag kollat klart och fixat lite här hemma! Idag har jag varken skola eller annat för mig och det är lite tråkigt faktiskt, men så är det väl. Jag ska nog försöka söka lite jobb så man kommer igång med något att göra på dagarna. När alla man känner går i skolan eller jobbar är det jäävligt tåkigt att bara sitta hemma och pilla sig i naveln! Vilket jag gjort i tre månader nu redan. Whatever!

Va ju i skolan igår och gjorde upp en planering om mitt "fjärde år", min studievägledare blev nöjd och om jag håller planen vi gjorde kommer jag va klar innan jag knappt har börjat. Det enda jag måste göra om från början helt är ju samhällskunskap! Resten kan jag göra hemma och åka till skolan och tenta av en gång i veckan! Riktigt nice...

Vad ska man hitta på idag då? Finns det något att göra ens?

Välkommen till min nya blogg!

Detta första inlägg man får från blogg.se är inte det vackraste precis, men whatever!? Det ska ju bara hälsa Välkommen och det lyckas det med, I guess! Jag sitter just nu och kollar på Våra bästa år men lovar att uppdatera direkt efter det!

Välkommen till min nya blogg =)

RSS 2.0