More serious shit..

http://baramalinlarsson.blogg.se


Umm..

Hade tänkt att skriva ett lååångt inlägg om vänskap, kärlek osv. Men jag orkar faktiskt inte. Känner mig så otroligt sviken, deppig och helt nedstämd. Jag orkar faktiskt inte.

Snälla...

Sluta förstöra min lycka, om du nu gått vidare snälla låt mig vara. Låt mig göra det med. Låt mitt liv vara. Snälla. Orkar seriöst inte mer. Du vann okej?

Upp och hoppa! Måndag idag!

Godmorgon allihopa! Nu har jag vaknat och sitter och äter lite frukost framför TV'n, Våra bästa år går ju!

Mår lite bättre...

Känns som att jag är stabil nu, sitter fortfarande i soffan och myser med cola osv, men kan iaf prata osv! Blev lite mycket med hockeyn, festandet och allt! Hade en sjukt underbar kväll som jag tackar Hannah för, du räddade mitt humör och jag älskar dig för att du kom för min skull...

Hahaha, du är bäst, men liiiite pinsam ;)!

Men kom ihåg, vem du än ligger med, så får du sex!

inlägget redigerat!

Out with the old, in with the new ;)

Jag fyller år idag!

Och jag tänker blogga, för jag är fett bakis och skakar typ. Men ha en bra dag, jag ska nyktra till och sen träffa en vän ;)

My bad..

Uppdaterar dåligt, men har besök! Ska bättra mig, jag har så mycket kul som kommer snart! Är verkligen lycklig, fyller år imorgon (söndag) också!

Min nya kärlek...

Youtube <3


HAHAHAHAH!


Längtar!

Snart är det Lördag, då ska jag, Bene, Nathalie, Hannah, Lisse och några till ut och fira min födelsedag! Kommer bli grymt jävla kul! Kommer bli bäästa kvällen!

Bacon is good for me..


Relativt vid liv..

Vaknat upp nu, ska snart hämta Benedicte vid tåget, ville som sagt inte väcka henne imorse så jag smet iväg runt sex imorse, då låg nästan alla och sov så gott så.. Förutom Markus som kollade One Tree Hill, så fick se ett avsnitt av det när jag vaknade med! Toppen..!

Ska ta mig en macka och bli lite stabil nu så jag kan gå sen!
Hörs senare

Orkar inte...

Ska aldrig mer dricka alkohol, bortsett från Lördag såklart, nu har jag fått nog!
Kom nyss hem från Södertälje, haha.. Klockan är halv åtta? Vafan :(!

Ska sova, booyah!

Kommer tillbaka piggare, nyktrare, osv osv om några timmar!

RSS 2.0